ruiterssinflorida.reismee.nl

Miamieeeee

De eerste nacht is niet helemaal verlopen als dat zou moeten, alhoewel toch lekker geslapen.....Opeens zegt Carla....Het al kwart voor 9....we moeten opschieten, want het ontbijt is maar tot 11:00 u.....Nadat we de klok nader bestudeerd hadden, kwamen we tot de conclusie dat het geen kwart 9 was, maar kwart voor 3 des 's nachts....kan gebeuren! Allemaal piesen en weer slapen dus.....07:00 u.....de maat is vol...allemaal klaarwakker. wassen en naar het ontbijt.


Na het lekkere ochtenddiner zijn we op pad gegaan naar Miami Beach....

de eerste indruk is wauw....maar al gauw is het eentonig.....elllelange oceandrive, daarnaast de smalle groene boardwalk en eindeloos spierwit strand. Vanwege de verblinding van het strand zijn we maar gauwe de zwoele vochtige citycenter van Miami ingedoken....gelukkig staan de airco's in de winkels op "deep-frost". Het centrum is wat je van een gemiddelde amerikaanse stad mag verwachten! Het is geen New York, wat vreemd is.....het is opvallendstil....stilte voor de storm?....nee, het is "Labourday"....allemaal een vrije dag.....dus veel winkels zijn dicht....ONAMERIKAANS.

we zijn op de terugweg naar ons hotel een winkelcentrum met supermarkten ingedoken, en hebben naast de score bij Burger King (lees IJsje) en Starbucks....en gegrilde chicken en salades gescoord die we in onze suite gaan oppeuzelen....

Jawel een heuze uite met Full Size Kitchen compleet met vaatwasser, oven, magnetron, kookplaat, en zelfs een wasmachine en droger, en natuurlijk een American Fridge met IJsblokkies machine. We schrokken ons helemaal de t...ring toen de eerste blokkies automatisch in plastic bak vielen.....we lagen net te doezelen na onze maaltijd.

Dus Klaarwakker weer.....dan maar naar de Swimmingpool.....Yeahhhh

Reacties

Reacties

Loes

Dat is nog eens op tijd voor het ontbijt!
Ben heel erg benieuwd naar the Keys. Veel plezier alvast voor straks! Oh en pap, kun je die auto niet op transport naar Nederland laten zetten na volgende week?! X

Ellen

Ja dat is schrikken als er op eens ijs.blokjes. beginnen te rommelen. Hebben jullie wel lekker weer ? En wat een huisvesting alles er in wat er nodig is en meer Fijne dag morgen .

Miranda

Wij zijn ook maar een paar dagen in Miami geweest. Maar we waren wel bij een leuke mall in een haven waar we ook een boottocht hebben gedaan langs 'the rich and famous'.
En Michelle vond toen Ocean Drive helemaal geweldig omdat daar allerlei dansfilms zijn opgenomen ;-)

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!