ruiterssinflorida.reismee.nl

The EverGlades....Stilte voor de Sorm

EverGlades FloridenaHet is de stilte voor de storm……lange rijen auto’s voor de tankstations (wij hebben gisteren the car afgevuld) …geen fles water meer te krijgen in de supermarkten…..SOLD OUT staat er (echt overal).Niettemin, we zijn voorzien van aller soorten van “vocht” , voedsel, enz enz. Morgen gaan we onze gewijzigde reis voortzetten richting Orlanda waar het een stuk rustiger zal blijven…..zegt men!

Vandaag dus silte voor de storm dus…..erop uit. We zijn naar ev.erglades City gereden…..dwars door de everglades….lange weg met water, bomen struiken en waterig gras en vooral bloedheet. Gelukkig duikt de zon geregeld weg en valt er soms een buitje, ennnn er zijn zowaar amper insecten.

Aangekomen in Everglades City blijkt dat er op toeristisch gebied niet veel meer valt te beleven, iedereen is de boel aan het dichttimmeren en vaartuigen worden uit het water gehaald. Na een lekker bakkie en wat krokante kipkluiven in de plaatselijke kroeg, zijn we maar weer verder gegaan

Onderweg hier en daar nog geprobeerd om er toch een airboat tochtje uit te toveren….helaas. Het kleinste postkantoortje van de USA ligt er maar verlaten bij. Maar….bij de laatste airboat tour jongens konden nog wel terecht, maar als het zou gaan onweren zouden ze de tocht afbreken…..het was een echte “Now or Never” dus het werd dus een “NOW”….het was super en onvergetelijk. We hebben zelfs aligators gezien, die volgens zeggen al aan het wegkruipen zijn vanwege de naderende storm Irma. Het was een toffe tour….weinig zon, droog, lekker warm en geen insecten..

Zo, morgen op naar Orlando…je hoort er later meer van

Reacties

Reacties

Loes

Dat lijkt me ook maar een raar idee dat er nergens geen water meer te verkrijgen is. Gelukkig voor jullie dat er nog omgeboekt kon worden en ook alsnog een vaartocht hebben kunnen maken. Lijkt me super gaaf! Mama bang voor knaagdieren, maar een babykrokodil vasthouden... Hopelijk krijgen jullie niet(s) (veel) mee van de orkaan. X

Miranda

Hoe is het in Orlando? Blijft daar alles wel open nu de storm eraan komt? Hopelijk valt het daar allemaal mee en blijft die aan de kust. Foto's zijn allemaal erg leuk (en herkenbaar) ;-)
Veel plezier en pas goed op elkaar xxx

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!